Używamy plików cookies i podobnych technologii, by dostosować ten serwis do potrzeb użytkowników i w celach statystycznych. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych cookies zamknij
Gotowanie na parze Mięso i ryby
  • Gotowanie na parze Mięso i ryby

Gotowanie na parze Mięso i ryby

7,99 zł

Autor: Mirek Drewniak
Okładka: miękka
Format: 16,5 x 23,5cm
Liczba stron: 32
Rok wydania: 2010
ISBN: 978-83-61582-70-0

Ilość

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

E6-707

Dane ogólne

Autor
Mirek Drewniak
Oprawa
miękka
Format
16,5 x 23,5 cm
Liczba stron
32
Rok wydania
2010
ISBN
978-83-61582-70-0

Ten produkt nie ma jeszcze dodanych opinii