Używamy plików cookies i podobnych technologii, by dostosować ten serwis do potrzeb użytkowników i w celach statystycznych. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych cookies zamknij
Ryby i owoce morza
  • Ryby i owoce morza

Ryby i owoce morza

24,90 zł

Tłumaczenie: Anna Grzywacz
Okładka: twarda foliowana
Format: 20,5 x 25,5 cm
Liczba stron: 96
Rok wydania: 2007
ISBN: 978-83-7544-323-3

Ilość

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Korzystając z podanych w tej książce przepisów można przygotować w domu różnorodne potrawy z ryb i owoców morza, zarówno świeżych, mrożonych lub wędzonych, z dodatkiem warzyw, owoców, ziół i przypraw. Można też w dowolny sposób, kierując się własnymi upodobaniami, przepisy te modyfikować, dostosowując do własnych potrzeb. Ponieważ ostateczny smak potrawy zależy nie tylko od podstawowych składników, jakimi są w naszej książce ryby i owoce morza, ale także od jakości i ilości użytych jarzyn, owoców, przypraw i ziół, to ich rodzaj lub ilość, a więc właściwy ich dobór, oddajemy w ręce kreatywnego i z dużą wyobraźnią „kucharza”. Często te same składniki użyte w innych proporcjach potrafi ą całkowicie zmienić smak potrawy. Dlatego warto eksperymentować.

E6-211

Dane ogólne

Oprawa
twarda, foliowana
Tłumaczenie
Anna Grzywacz
Format
20,5 x 25,5 cm
Liczba stron
96
Rok wydania
2007
ISBN
978-83-7544-323-3

Ten produkt nie ma jeszcze dodanych opinii