Używamy plików cookies i podobnych technologii, by dostosować ten serwis do potrzeb użytkowników i w celach statystycznych. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych cookies zamknij
Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie
  • Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie

Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie

35,00 zł

Autor: Wolfgang Hauer
Okładka: twarda
Format: 15.0 x 22.0cm
Liczba stron: 86
Rok wydania: 2006
ISBN: 978-83-7073-761-0

Ilość

 

 

 

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.

Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

00-334

Dane ogólne

Autor
Wolfgang Hauer
Oprawa
twarda
Format
15.0 x 22.0 cm
Liczba stron
86
Rok wydania
2006
ISBN
978-83-7073-761-0

Ten produkt nie ma jeszcze dodanych opinii

Książki

Książki