Używamy plików cookies i podobnych technologii, by dostosować ten serwis do potrzeb użytkowników i w celach statystycznych. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych cookies zamknij
Eksploatacja chłodniowców
  • Eksploatacja chłodniowców

Eksploatacja chłodniowców

44,00 zł

Autor: Adam Studziński
Okładka: miękka
Format: 16,50 x 24 cm
Liczba stron: 431
Rok wydania: 2005
ISBN: 83-915444-7-8

Ilość

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Książka jest 5. tomem serii wydawniczej „Współczesne technologie transportu morskiego”. Szeroko omawia zarówno statki do przewozu ładunków chłodzonych (klasyfikacja, typy, elementy konstrukcji, wyposażenie) jak i technologie przewozu tych ładunków. Omawia systemy i urządzenia chłodnicze spotykane na chłodniowcach, przygotowanie statku do załadunku i załadunek.

Omawia także opiekę nad ładunkiem w trakcie podróży morskiej, szkodowość ładunkową i podaje szczegółowe zasady prawidłowego przewozu dużej grupy ładunków chłodzonych. Podaje również szereg interesujących informacji na temat geografii przewozów, portów morskich i dokumentacji ładunkowej. Zawiera bogaty, angielsko-polski słownik specjalistyczny.

Inne książki z serii "Współczesne technologie transportu morskiego":
"Kontenery w transporcie morskim"
"Eksploatacja masowców"
"Eksploatacja statków dynamicznie pozycjonowanych"
"Statki i technologie off-shore w zarysie"

D2-691

Dane ogólne

Autor
Adam Studziński
Oprawa
miękka
Format
16,50 x 24 cm
Liczba stron
431
Rok wydania
2005
ISBN
83-915444-7-8

Ten produkt nie ma jeszcze dodanych opinii

Może także Cię zainteresuje