www.ksiegarniamorska.pl
szukaj Tytułu:

Subskrypcja

Dopisz się do naszego newslettera
Niniejsze dane osobowe podaję dobrowolnie

Podaj e-mail:
 
dodaj usuń

Czarter jachtu chorwacjaPatenty motorowodne, uprawnienia na skuter motorowodny

Gotowanie na parze Mięso i ryby

Morski kącik kulinarny - Gotowanie na parze Mięso i ryby

Autor: Mirek Drewniak
Okładka: miękka
Format: 16,5 x 23,5cm
Liczba stron: 32
Rok wydania: 2010
ISBN: 978-83-61582-70-0


Cena: 7.99

Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.